Забележителни препоръки , които ще ви впечатлят за летните гуми

Забележителни препоръки , които ще ви впечатлят за летните гуми

Забележителни препоръки , които ще ви впечатлят за летните гуми

Огромната роля на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-съществените съставляващи части на превозното средство и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътното платно – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните особености . Наблюденията обозначават , че все повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми на производителя SYRON

Безпредметно е да се съмнявате или тревожите за това какъв тип летни гуми да предпочетете , понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате увереност и класа. Летните гуми на компанията SYRON включват безброй предимства приоритети на съответните условия пред останалите съперници . Очевидно е, че периодически на пътната настилка има възможност да се случат неочаквани и неподходящи обстоятелства .

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-задоволително износване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и навлажнени шосета , помагайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се радват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Допълнително , модерната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Типа съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

Най-добрите летни гуми 1
Най-добрите летни гуми

Летни гуми SYRON – спомагателни предимства

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още редица достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири големи водни улуци , които дават гаранция за спокойствието Ви при вече отбелязания аквапланинг; полегати, закръглени раменни повърхности, които се засягат незабележимо от улицата и посредством които се прецизира возенето и се намалява заплахата от някакво голямо деформиране ; модерната сликова смес, която отпимизира возенето на неизсъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се реализира еднакво разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на фирмата SYRON състоят се от други оригинални и съществени свойства . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-задоволително сцепление в извънредни ситуации ; технологията , която намалява деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено товарене и внезапно спиране – това са все неща, които наедно с изброените до този момент такива, правят търговеца на въпросните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е причината да се конкурира сполучливо с най-влиятелните фирми в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава уважение и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се употребяват много по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до минималното . Това дава възможност за по-обемен пробег и по-оскъден харч на гориво.

Повече за  летни гуми 2
Повече за летни гуми

Летни гуми SYRON – модели

Идеите за леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON съдържа три специални вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от обемни тръби за премахване на водата и цеви по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този разновидността летни гуми притежава допълнително висок скоростен индекс и уголемена трайност на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от защитеност при опасни условия .

Информация за летни гуми 3
Информация за летни гуми

Летни гуми от линията на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и резултатни компании в интернационален аспект . Още от образуването си през 1967 година, фирмата се разширява непрекъснато съобразно на-новите технологии и моди на пазара, за да обезпечи удобството и сигурността на водачите . Различните разновидности  летни гуми на Maxxis съдържат разнообразни характерности и достойнства. Част от летните гуми са със специфична структура , която ги прави особено дълготрайни , и имат сравнително дълъг живот, дори и при неравномерно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите канали и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и солидността на пресечен терен.

Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три централни надлъжни улеи отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и придвижването по влажна настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което снижава звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така подобрява сцеплението при неизсъхнала настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра на свой ред усъвършенстват стабилитета при сериозна скорост и ограничават съпротивлението при търкаляне. Ключовите привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, оскъдното консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и навлажнени пътни платна. Летните гуми подсигуряват необходимата производителност при абсолютно всички  режими на експлоатация .

Голямо разнообразие летни гуми 4
Голямо разнообразие летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни факти относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват превъзходно сцепление и подвижност и осигуряват по-ускорено пресичане по тестовата отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и мокро ; по-големи външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които ограничават спирачния път, на първо място при голяма скорост; еластична нишка на коланите, които гарантират по-добра обратна връзка с шосето и прецизно шофиране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, щом като става въпрос за сцепление и прецизност на движението – това ги ситуира като чудесен избор за ситуации , в които се изисква висшо представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на марката да създава увлекателно впечатление от карането . Вида включва големина от 17 инча до 21 инча.

Каталог летни гуми 5
Каталог летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за България и ви предлагаме редица първокачествени и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен идеите ни за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изключително добри летни гуми 6
Изключително добри летни гуми
Разнообразие от летни гуми 7
Разнообразие от летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 8
Вижте каталога ни с летни гуми
Вижте летни гуми 9
Вижте летни гуми

Огромната роля на летните гуми
Летни гуми на производителя SYRON
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – спомагателни предимства
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от линията на доставчика Maxxis
Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни факти относно създателя Dunlop
Като край на нашия материал


Leave a Reply