Вижте предложенията за най-модерните хотели в Обзор

Вижте предложенията за най-модерните хотели в Обзор

Вижте предложенията за най-модерните хотели в Обзор

Искате ли да резервирате бързо и удобно стая в хотел в Обзор?

хотели в обзор са сред най-предпочитаните отпускарски дестинации , пренебрегвайки това, че Обзор е малко лятна туристическа дестинация с обитатели от средно 2500 души , което е разположено в община Несебър . През лятната отпуска , обаче вече казаният брой на населението в морския град се увеличава значително заради летуващите в черноморските хотели в обзор българи и чужденци.

Хотели в Обзор – кулурно-историческо наследство

Хотели в Обзор: културно – историческо наследство – резервирайте стая хотелите в Обзор, Вие ще прекарате лятната си отпуска на място с многогодишна история славна история . Първоначално появилите се населени места на в този град са създадени от траките. След това основополагащо значение върху развиващите се случили се събития в Обзор оказват роля Римската империя , Първото и Второто българско царство, както и Османската империя . Днес в Обзор могат да бъдат видяни разкопки от римския храм на Юпитер , българската крепост Емона и фара в морето, който е служил за ориентация на морските плавателни уреди преди . В избран от Вас момент ще можете да излезнете извън пределите на хотела си и да разгледате като турист Историческия музей, където също са запазени много сведения за славното минало на градчето .

Информация за хотели в обзор 1
Информация за хотели в обзор

Разгледайте офертите ни за хотел в Обзор за своята отпуска

Стартирайки от първокласното местоположение на Обзор и стигайки до красивата растителност , древното минало и култура , както и наличието на много начини за приятно прекарване . Погледнете още малко за причините , заради които отпускарите планират да изкарат почивката си точно в хотелите на Обзор.

Хотели в Обзор: Запазете стая Сол Луна Бей

Хотели в Обзор: Сол Луна Бей – хотел Сол Луна Бей е направо локализиран на брега на морето , заемайки основно място в най-горната част на морското градче . В него има точно 464 стаи от многообразен стил, като по-голямата част от туристите се насочват към двойните стандартни стаи и фамилните апартаменти . Главният ресторант в хотел Сол Луна Бей в морския град е с капацитет от седемстотин и петдесет места на закрито и открито и прави вечери с тема с родна и световна кухня . Като клиенти на хотел Сол Луна Бей в туристическия град бихте могли да се насладите на всякакви удобства – вътрешен и външен воден басейн, спортна зала , сауна и парна баня, студио с опитни масажисти и козметици. Списъкът с допълнителните екстри пък включва безжичен интернет , охраняем паркинг , супер маркет, място, от което да теглите пари 24/7 и няколко на брой зали за конференции .

Видове хотели в обзор 2
Видове хотели в обзор

Хотели в Обзор: Резервирайте стая Обзор Бийч Ризорт

Хотели в Обзор: Обзор Бийч Ризорт – това е уникален апартаментен хотел, нареждащ се сред най-скоро построените в черноморския град – отворил врати през 2007 г.. Предоставя разнообразен асортимент от основни и допълнителни услуги , напълно кореспондиращи с 4-звездния му статут. Голямата леглова база на хотел Обзор Бийч Ризорт е съставен от 524 апартамента с 1 , 2 и 3 спални , повечето от които имат и морски изглед . В ресторанта пък се приготвят многообразни блюда от българската , средиземноморската и европейската кухни. Хотел Обзор Бийч Ризорт предоставя на посетителите си спа услуги на изключително високо ниво, разделени между парна баня, финландска сауна, студио за масажи, джакузи и солариум. В екстрите на хотел Обзор Бийч Ризорт са включени още пет басейна за възрастни и два басейна за най-малките, два мини маркета, интернет клуб, места за паркиране, рецепция, която работи 24 часа в денонощието, Wi-Fi.

Хотели в Обзор: Запазете стая Риу Хелиос Бей

Хотели в Обзор: Риу Хелиос Бей носи всички предимства на един първокласен морски хотел, като е локализиран на самия плаж в Обзор . Стаите са снабдени с централна климатизация с индивидуално регулиране на температурата, луксозен санитарен възел с душ или вана, телефон, кабелна телевизия и мини бар. Централният и специализираните заведения за хранене в хотел Риу Хелиос Бей в черноморския град предлагат много голямо разнообразие от вкусна и здравословна храна за закуска, обяд и вечеря. В хотел Риу Хелиос Бей е разположен може би най-внушителният басейн на открито в черноморското градче с включени шезлонги, хавлии и чадъри.

Повече за  хотели в обзор 3
Повече за хотели в обзор

Хотели в Обзор – релакс и възстановяване

Хотели в Обзор: почивка и възстановяване – в непосредствена близост до Вашия хотел в Обзор безсъмнено ще намерите места и кътчета , където можете да останете само със себе си и да се радвате на тишина , заслужена почивка и възстановяване . Обществените пространства, които предоставят удобни пейки и множество сенки , богатите и уникални по рода си зелени пространства, изящните водоизточни . На малко разстояние от курортния град е ситуиран и извор за минерална вода, който се употребява за различни оздравителни дейности.

Хотели в Обзор – специалните оферти за Вас

Хотели в Обзор: Сънрайз Ол Суит Резорт – Сънрайз Ол Суит Резорт е шикозен апартаментен хотел, който е ситуиран в непосредствена близост както до главната плажна ивица в чернонорския град , така и до главната улица на морския град . Спалните помещения в този хотел са снабдени с всякакви комфорти, от които можете да имате нужда – кабелна телевизия , телефон, Wi-Fi, климатик, домашни прибори и посуда , и т.н. . Централния ресторант който е в хотел Сънрайз Ол Суит Резорт в курортното градче сервира апетитно и многообразен асортимент за първо хранене за деня, хранене след закуска и вечеря . Допълнителните бонуси за почиващите в хотела пък са още помещение за спорт, сауна и парна баня, 3 открити водни басейна за големи и малки, място за паркиране и други .

Информация за хотели в обзор 4
Информация за хотели в обзор

Хотели в Обзор – прекрасна природа

Хотели в Обзор: прекрасна зеленина – хотелите в Обзор са разположени сред много и в действителност вълшебни зелени пейзажи. Най-общо казано в морското градче можете да станете свидетели хармонично съчетание от варианти за релакс на море и в билото на планината. Поводът за това е, спрямо това, че този български град се намира не само на брега на морето, но и в подножието на Източна Стара планина. Накратко казано по-горе казаното би трябвало да означава, че всяко утро преди напускане на хотела ще можете да изберете дали бихте искали да отидете на плажната ивица или искате да прекарате времето си на необезпокоявана разходка сред природата на планината.

Изберете хотели в обзор 5
Изберете хотели в обзор

Предоставяме още бонуси

Гостите на хотел Риу Хелиос Бей в имат възможността да използват и от още редица допълнителни бонуси, като например Wi-Fi във фоайето, павилион за вестници и списания , зала за конференции , салон за красота, кът за най-малките посетители и мини клуб.

Прегледайте и повече наши услуги:

хотели созопол
хотели несебър
оферти за море
хотели слънчев бряг
почивка на море
хотели приморско
елените хотели
хотели дюни
хотели ол инклузив

Намерете хотели в обзор 6
Намерете хотели в обзор
Повече за  хотели в обзор 7
Повече за хотели в обзор
Намерете най-добрите оферти за хотели в обзор 8
Намерете най-добрите оферти за хотели в обзор
Повече за  хотели в обзор 9
Повече за хотели в обзор

Искате ли да резервирате бързо и удобно стая в хотел в Обзор?
Хотели в Обзор – кулурно-историческо наследство
Разгледайте офертите ни за хотел в Обзор за своята отпуска
Хотели в Обзор: Запазете стая Сол Луна Бей
Хотели в Обзор: Резервирайте стая Обзор Бийч Ризорт
Хотели в Обзор: Запазете стая Риу Хелиос Бей
Хотели в Обзор – релакс и възстановяване
Хотели в Обзор – специалните оферти за Вас
Хотели в Обзор – прекрасна природа
Предоставяме още бонуси


Leave a Reply