seo оптимизация

seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД извежда десетки уебсайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн търговията им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на точното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успешно изпревари Apple от челното място в ранглистата на най-рентабилните компании в света. И осъзнавате ли как? Благодарение на Adwords! За изминалата година 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 са генерирани от рекламите в AdWords. Това са вашите инвестиции и инвестициите на всички малки и големи компании, които не само плащат на Google, но и докарват потребители от това.

Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?

За да разполагате с информация какво точно се изпълнява, всяка седмица ще ви изпращаме отчет за работата по вашия уебсайт, а всеки месец – доклад за отражението след промените по ясни правила за SEO оптимизацията: повишаване на посещенията, подобрение на позициите в Google, количество нови посетители, време прекарано на сайта, брой изработени и публикувани текстове, количество активни външни линкове.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-подходящо е да оставите страницата си на отбора от запознати лица на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ние се грижим за SEO оптимизацията на страницата ви, по вашия проект ще работят: SEO професионалист, копирайтър, създател на линкове, онлайн маркетолог, персонален мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще извършат пазарно проучване, ще направят анализ статиите на уебстраницата и поведението на конкурентите ви, ще изготвят предписания за технически подобрения по 252 идеи за SEO оптимизация, ще създадат линк билдинг график, и график за регулярно създаване на релевантно описание, ще работят спрямо общо 24 основни документа, които създават ядрото на вашата лична SEO маркетинг стратегия за нарастване на търговията и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приведе в действие.

Защо ви трябва SEO оптимизация?

AdWords е най-рентабилният бизнес на света! Но все пак само 15% от трафикът в Google са към AdWords банерите. Останалите 85% от потребителите според Zero Limit Web са върху органичните страници.

Ако мислите: Страхотно, значи спираме да даваме пари на Google – това не е добро решение! Щом сайтът ви не излиза сред водещите три – трябва да не прекъсвате да разчитате на Adwords! Това е факт, защото 84% от потребителите влизат в водещите 3 уебстраници в Google, а около 1% – върху сайтовете на страниците след водещата. Сега вече имате идея къде можете да скриете труп – на втора страница в резултатите от търсенето! Вашият сайт някъде там ли се крие?

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн продажбите са изключително важни за всеки бизнес! За изминалата година 1 100 000 българи са купували стоки онлайн, а закупените стоки за изминалите 4 години са нараснали с 230%! И тези показатели ще продължават да се повишават докато достигнат до данните в Съединените Американски Щати, където един от всеки осем щатски долара е инвестиран за покупки на стоки онлайн!

Но дори и да не търгувате онлайн, Google маркетингът е належащ за вашата репутация – 72% от клиентите проучват онлайн преди да направят покупка, дори и покупката да е от самия магазин.

Настоящите и бъдещите ви клиенти със сигурност отделят много време във Facebook, затова ангажирайте и този метод за реклама. Но предимството на seo оптимизацията е, че когато посетителят ви използва търсачките, той вече знае за необходимостта от продукта и иска да открие от кого да го избере – от вашата уебстраница или от конкурентен магазин.

Нашата задача е да доведем този потенциален клиент право във вашия магазин! Без значение дали предлагате стоки или услуги, независимо дали компанията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разбира се, имате възможността да се пробвате да приложите насоките ни и сами като следвате написаното на тези страници. Ако имате на разположение членове на екипа, на които да възложите SEO оптимизацията, те е наложително да бъдат запознати с факторите, да получават помощ и да има кой да следи работата при изпълнението на целия проект на SEO оптимизация. Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да изпълним този процес за вашия уебсайт! Първите резултати предполагат сериозно обучение за период от поне 3 месеца и делнична работа от най-малко още 3 месеца след това.

Понякога вашата уебстраница може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първи позиции в Google, там влизат голям брой потенциални клиенти, въпреки че това може да не значи непременно и до по-голям обем сделки. Поради тази причина може да се окаже, че не само вашият уебсайт има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също трябва премине през промяна – например да обогатите текста на продуктите, стойностите, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това е страхотно, но можете ли да си представите, че само докато четохте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са извършени над 25 млн. проверки и са индексирани най-малко 21 000 новосъздадени страници. Конкурентите ви не спят! Недейте да спите и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата уебстраница може да излиза на първо място в Google.

Всеки проект е уникален и същото се отнася за всеки уебсайт! Поради тази причина и вашият уебсайт изисква несравнима SEO оптимизация и график, изготвена според фирмата ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на телефон 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще обсъдим извеждането и на вашата уебстраница на първо място в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?
Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Защо ви трябва SEO оптимизация?
Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Понякога вашата уебстраница може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация


Leave a Reply