Разновидности интериорни бои и отличителните им свойства

Разновидности интериорни бои и отличителните им свойства

Разновидности интериорни бои и отличителните им свойства

В търсенето на интериорни бои и изграждането на единна концепция, първо трябва обстойно да се запознаете с възможностите и какви точно интериорни бои можете да намерите . Да бъдат ли стените на стаите ви сияйни с металически отблясъци , да изглеждат сатенено фини , закачливи ярки пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, главна роля играят интериорните бои. Създайте си план какви стени си представяте . Вътрешният стил е смесица от изкуството цел измисляне на по-добри среди за живот. Точно както хората прогресират , узряват и преобразяват така и постройките , където живеят имат нужда винаги от нещо иновативно , в течение с модите . Първоначалната стъпка в реновирането на сградите е избора на нов цвят интериорни бои за повърхностите . Безспорно може да бъде не само най- видоизменящия метод , а и цялата основа за създаване на нов вътрешен дизайн. Трябва е да сте наясно, че освен добрите изобретателни идеи и прецизното изпълнение на плана от съществена важност е и вида на материала . Capbg вече пет години снабдява българския пазар италиански бояджийски материали , с доказано име и качество. Материалите им можете да намерите в голям брой вериги ремонтни магазини в държавата, а през последните две години продажбите им отбелязват двоен скок . Компанията е в готовност да ни изложи богат избор за който и да е вид повърхност .

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои

Преди да започнем с прилагането на продуктът, на който сме се спрели е препоръчително грундиране. Така осигурявате върху повърхността напълно равна база за работа като изравнява хлътналите места . Изразходва равномерна поглъщаемост и по-лесно и пестеливо замазване на интериорна боя. Грундирането пречи на водата да достига до в основата, точно поради този факт се оказва от първостепенна важност за укрепването на стените. От огромна значимост е освен изящество , зидовете ни да ни дават безопасна среда . Грунда се разнася по цялата повърхност . За изсъхване се изчакват два – три часа. Имаме готовност да пристъпим към разнасянето на интериорни бои, когато основата е издръжлива на надраскване .

Каталог интериорни бои 1
Каталог интериорни бои

Нанасяне на боята . Начини на боядисване

При условие че предпочетете четка за намазването на интериорни бои, е задължително да се застраховате от възможността от изцапване. Намазването на материал във всеки случай започва от горе на долу . Облепете с найлон тавана и пода, за да не ги изцапате . Пистолетът разбира се би бил лесен за употреба метод, най-много употребяван във вътрешния вид на стари пространства . Разстила продукта еднакво , което осигурява малък разход на багрила . Изисква плътно покриване на заобикалящите предмети, затова не ви съветваме да се използва за ремонт на нови сгради .

Огромно разнообразие от интериорни бои 2
Огромно разнообразие от интериорни бои

Настроения в представите

Личните ни нагласи и страсти са определящи в едновременно уникалността ни в живота, и в същото време жанра в интериорната концепция . Потребностите на различните видове зидове имат нужда от различни цветови гами . Във всекидневната преживяваме най-много време с най-близките си . Бледите интериорни бои са най-препоръчвани и използвани . Детската стая би могла да бъде с занимателен вид . Засилените и заинтригуващи тоналности привличат слънчевите лъчи в стаята, така че ако харесвате слънчевите лъчи тези нюанси ще пасват добре във собствената ви стая . Разбира се местата, в които прекарваме нощта, минава най-дълъг отрязък от време от денонощието. Поради тази причина е важно тоновете да бъдат в компилация с нашата същност . Червените разцветки най-точно се характеризират с прилив на енергия , приповдигнатост и динамика. Странен избор за домашна употреба , използвани в повечето случаи за боядисване на клубове . Лилавото означава мистика , страст и суеверност. Прекрасни за ползване интериорни бои за спални , също и за спортни терени . Синият нюанс изгражда доверие, точност и яснота . Зеленото се определя като природа , растеж и здраве. Поражда чувство за лекота и хармония . Страхотна боя за обзавеждането на дневни,офиси , училищни сгради . Жълтите нюанси създават усещане за възторг , надежда , духовно извисяване , положителни вибрации . Точно прилягащи на всеки с жизнерадостно излъчване в своите ярки тоналности. Тъмните бежово кафяви бои придават класа и изисканост в осъществяването на интериора.

Разновидности интериорни бои 3
Разновидности интериорни бои

Декоративен ефект

Класически си остават декоративните асортименти на интериорни бои. С ефект на сияещ металик комбиниран с фин кварцов пясък се превръща не само във фон, а и в разкрасителен щрих на вътрешния дизайн на всеки дом. Отличаваща се с висока издръжливост , дължима на пречупващите си частици. Материала на багрилната смес я кара да бъде добра за шлайфане и полиране. Перленият отблясък изглежда невероятно съчетан с елементи от обзавеждането в златно и сребристо .

Сатенена елегантност

Примамливо решение за публични пространства, ресторанти и кафенета и пространства за изкуство са сатенената разновидност на интериорни бои. Безкомпромисното качество дава воля за развихряне на каквито и да е необикновени ремонтни идеи . Съвместими за вътрешна и екстериорна употреба. С желязна издръжливост срещу действията на природата , сатенените асортименти интериорни бои запечатват своя луксозен и светещ външен вид толкова колкото е нужно . Най-много продавани за публични помещения . Съветваме ви да пристъпите професионално нанасяне.

Вижте нашите интериорни бои 4
Вижте нашите интериорни бои

Колко пласта боя ни трябват ?

Във всеки случай не е възможно постигането на плътен цвят с еднократно намазване на боята. Обикновено е нужно поне още едно или две нанасяния за постигане на желания резултат . За тъмните нюанси два пъти са задоволителни , а за светлите три-четири. Ако планът за дизайна е личен, вие сте тези които много добре усещат отговора на въпроса за слоевете боя .

И още от Capbg

Не пропускайте шанса да видите стоките на фирмата за фасадни бои за плоскости, които ще изградят цялостната представа за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Разнообразие от интериорни бои 5
Разнообразие от интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 6
Разнообразие от интериорни бои
Невероятни интериорни бои 7
Невероятни интериорни бои
Каталог интериорни бои 8
Каталог интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 9
Разнообразие от интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 10
Разнообразие от интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 11
Най-добрите интериорни бои

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои
Нанасяне на боята . Начини на боядисване
Настроения в представите
Декоративен ефект
Сатенена елегантност
Колко пласта боя ни трябват ?
И още от Capbg

Leave a Reply