Мезотерапията – съвместима процедура от главата до петите

Мезотерапията – съвместима процедура от главата до петите

Мезотерапията – съвместима процедура от главата до петите

Стандартно процедурите по мезотерапия се делят на две главни разновидности – за главата и за тяло. Е, мезотерапията за лика е предназначена към захранване и ободряване на лицевата част, придавайки ѝ здравословен и изящен лик. И все пак, мезотерапията за тяло обхваща и други ценни качества, например стимулиране премахването на мастните участъци. Нека чрез текста да видим всички важни неща, които е добре да познавате за всеки от двата типа мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – този вид мезотерапия работи за лицевата кожа, областта на гушата и деколтето. Целта е да достави на тези зони необходимите субстанции . Дали е полезна мезотерапията за вашия лик? Добре е да знаете, че с всеки нов рожден ден по кожата се явяват неизбежни белези на старост. Именно те биха били принципно разпускане на кожата, изчезване на нейната младост, различие на тона и, уви, излизане на бръчки. Мезотерапията ще ви бъде от помощ да избегнете тези досадни следствия и да поддържате чистия и естетичен външен вид на вашата физиономия. Резултатите от употребата на мезотерапията за вашето лице съдържат дълготрайно пълно ободряване на кожата, отърваване от линии и бръчки, едновременно с премахване на неприятните торбички и сивите кръгове около очите. Представяме ви чудо, оформящо кожата на лицето да изглежда близко до младо.

2. Мезотерапия за тяло – вече разбрахте, мезотерапията за вашето тяло се различава от първия вид по своите главни цели и приложимости. Въпросната процедура е насочена по-скоро към намаляване на повечето мазнини и достигане на желаната част от човешкото тяло в исканите размери. Този процес става чрез въздействие към алфа – и бета – рецепторите на клетките на мастните тъкани. Ще се опитаме да ви изясним максимално простичко как точно функционират споменатите по-горе рецептори. Може би знаете, че те са нещо като начало и финал за мазнините. Иначе през алфа – рецепторите тези клетки си осигуряват мазнини за запас, докато бета – рецепторите извеждат мазнините ако имаме необходимост от още количество енергия . Точно тук се включва мезотерапията като практика. Вмъкнатите чрез мезотерапията полезни субстанции задейства функционирането на бета – рецепторите за отърваване от на мазнините и освен това ограничават последвало връщане на мазнини в телата ни чрез алфа – рецепторите. Това е начинът се постигат много радващи за човек следствия. Съобразно конкретната зона на употреба на мезотерапията, тези хубави ефекти могат да включват намаляване и скулптуриране на пресата, краката, седалищната област или горната част на ръцете. Също така, чрез мезотерапията ще се обещава премахване на целулита и намаляване на обиколките на тялото. Е, ако искате готино и добре оформено тяло, мезотерапията ще ще спомогне за постигане на исканите резултати.

На каква бройка техники по мезотерапия трябва да спрем?

Често сесиите по мезотерапия се вършат в групи от 2 или 3 за зоната на лицето и 4-10 телесни . Да, прецизното количество на тези техники се обвързва основно от личните претенции и необходимости. Времевата пауза между всички манипулации по мезотерапия варира от 1 до 3 седмици. След свършване на съответния сеанс по мезотерапия с по-рано установените на брой техники, нова такава се осъществява най-малко след шест месеца. Спокойно обсъдете с избрания от вас специалист броя на практиките по мезотерапия и очакваните финални резултати. После изберете система за тяхното извършване, която да съответства както на вашето ежедневие и претенции, а и на изискванията за функциониране на мезотерапията.

Съвети за мезотерапия 1
Съвети за мезотерапия

Какво представляват положителните страни на мезотерапията?

При положение че вече разгледахме почти всички от употребите на мезотерапията, дойде моментът да преговорим и нейните главни преимущества за всички хора. Споменатите имат старт почват от по-скоро леката за за инжектиране и безболезнена процедура на поставяне на мезотерапията, и отговарят за невероятните кожни постижения и нашия външен вид, обещани от нея. Представяме ви още веднъж каква е причината мезотерапията реално е идеалният избор за всеки:

1. Мезотерапия: действие без никаква болка – всичко, което представлява мезотерапията, е инжектиране на витамини и подхранващи разтвори в зони с проблеми от нашето тяло и лице. Популярната техника е изключително лесна за изпълнение и заедно с това абсолютно неусетна за клиента. Така че няма нужда да се страхувате от появяване на силна болка или други гадни усещания едновременно с мезотерапията. Онова, което би могло да усетите, е съвсем леко пробождане или парене в третираната зона.

2. Мезотерапия: липса на риск за здравето ни – добавяме крайно нужно достойнство на мезотерапията, за което може да сте напълно убедени. Мезотерапията не е обвързана с каквито и да е/ каквито и да било сериозни последвали действия или опасни моменти. Хиалуроновата киселинна субстанция, витамините и по принцип полезните вещества, използвани в мезотерапията, са безвредни за организма ни и се понасят перфектно от него. Ето затова е малка вероятността от появяване на алергични реакции и други подобни нежелани последствия.

3. Мезотерапия: ефикасност – то е ясно, ефективността е задължителна характеристика за съвременната естетична процедура. Бъдете сигурни, че мезотерапията ще ви я достави. Техниката по мезотерапия се смята за благоприятно средство за борене с каквито и да са кожни несъвършенства – започвайки от стареенето и дефицит на здравина, и достигайки до акенична кожа, поява на петна и пигменти. Като допълнение, мезотерапията действа идеално при необходимост от премахване на мазнините и пребразуване на телесната форма и силата на определени зони от всяко тяло. Като се изключи дали става въпрос за лицето и кожата или пък каквито и да било части от тялото, мезотерапията е абсолютен гарант за добри и смислени резултати.

4. Мезотерапия: още повече придобивки – както вече разбрахте от частта „Мезотерапия – основни свойства и употреби“, мезотерапията би могла да бъде в помощ на човешкото тяло в в доста направления. Заради това, доверявайки се на мезотерапия за махане на проблем със зачервяване и поява на петна, вие ще усетите и други желани следствия. От една страна, мезотерапията подпомага за доброто кръвообращение към третираната зона. В допълнение, напълно вероятно мезотерапията да бъде от помощ съдейства за намаляването на различни болки и спазми на мускулите в тази област. Спирайки се на мезотерапията, вие тръгвате към доближаването до силно, завършено и хубаво тяло.

5. Мезотерапия: резултати за дълго време – обикновено последствията от мезотерапията са ясни най-малко седем дни след първото прилагане. Спрямо проблема, който се оздравява, се препоръчват максимум две технологии за мезотерапия годишно. Всяка от манипулациите по мезотерапия върви с терапии за подсилване през определен период от време. Мезотерапията може да ви донесе значително трайни реакции спрямо цялостното състояние на кожата. За да постигнете това вие трябва да се потрудите. Стабилните успехи от мезотерапията вървят със съобразяване с храната и здравословно живеене от всеки пациент. Поради тази причина препоръчваме да сте разумни към здравия ви външен вид, за да гордеете с в действителност максимална ефикасност от мезотерапията като техника.

Повече за  мезотерапия 2
Повече за мезотерапия

Наистина ли техниките по мезотерапия не болят?

Така е, сесиите по мезотерапия изобщо не болят на никого. За да го разберете напълно , се сетете какво всъщност представлява мезотерапията. Една малка инжекция, със съдействието на която в вашия организъм се поставят ефикасни и захранващи вещества разрешаващи най-честите проблеми с кожата – от захабяване и загуба на еластичност на кожата, до поява на пъпки, разлинчно пигментиране и смяна на цвета. Ето, действително няма защо да се притеснявате. Процедурата по мезотерапия по никакъв начин не е обвързана с усещането на болезненост или неприятни усещания. Единственото нещо, което може да усетите, е кратко убождане или леко парене в дадената област.

Най-добрите оферти за мезотерапия 3
Най-добрите оферти за мезотерапия

Поражда ли се риск от поява на неочаквани реакции от мезотерапията?

Мезотерапията не позволява вероятност от появяване на неочаквани неприятни ефекти за клиента. Фактически техниката по мезотерапия се реализира с миниатюрна игла, отхвърляща угрозата за видими и трайни наранявания на кожата. Разбира се, понякога може да се видят малки червени точки, посиняване или по-голяма чувствителност на кожата. Да, но става дума за напълно кратки реакции, които напълно се махат в рамките на няколко дни. За алергии ни най-малко не може да става дума, затова защоро в мезотерапията се процедира с хиалурон, витамини и други подхранващи вещества, които са напълно безвредни за човешкия организъм и се приемат от него леко.

Плюсове на мезотерапия 4
Плюсове на мезотерапия

Какви са опасностите за прилагане на мезотерапия?

Както при голяма част от всички манипулации, за мезотерапията , разбира се, има малко на брой рискованости. Става дума най-вече за определени ситуации: жени, които са бременни и жени в процес на кърмене, които страдат от рак и получаващи усещане за системно сърцебиене или изпадане в безсъзнание. При тези групи от хора не е препоръчително прилагането на мезотерапията като процедура. Разбира се, се ясни и различни други положения, за които неотложно трябва да обсъдите с избрания от вас специалист. Едни от тях са познати алергии или пък програма на лекуване със съдоразширяващи вещества. Ако вие сте в тези ситуации, кажете със съответния лекар, за да може да обсъдите заедно вариантите и заплахите при евентуално избиране на практика по мезотерапия.

Особености на мезотерапия 5
Особености на мезотерапия

Мезотерапия – основни признаци и приспособления

Мезотерапията разполага с различни полезни свойства и употреби както за лицето, а също и за останалите области от телата ни. Като се започне от пълното освежаване на кожата и заличаване на фините кожни линии, и като се стигне до заличаването на целулита и редуцирането на натрупаните мазнини. Веднага ще разгледаме подробно всяко едно от основните приложения на мезотерапията, извеждайки акцент с спецификите ѝ, признаци и качества за кожата ни. Така че , да дадем старт:

– мезотерапия: процудера за подмладяване – способността на мезотерапията да връща състоянието на кожата ни с няколко години често е асоциирана с хиалуроновата киселинна субстанция. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Хиалуроновата киселина е напълно природна частица, която се синтезира от човешкото тяло. Нейните основни плюсове са да поддържа кожата овлажнена, да подобрява еластичните ѝ качества и да забавя логичния процес на овехтяването. С по-голямата възраст на всеки човек обаче синтезирането на хиалуроновото вещество много се ограничава и се появява необходимост регулярно да се допълват допълнителни количества от нея с помощта на разнообразни действия. Една такава процедура представлява точно мезотерапията. При мезотерапията хиалуроновата киселина се слага в кожата, където е проблемътв съчетание с другите полезни и подхранващи витамини и минерали. И постиженията са страхотни. С помощта на мезотерапията се реализира цялостната рефенерация и оживяване на кожата, обновяване на еластичността ѝ и връщане на хубавата ѝ външност. В случай че ако се борите с стара, твърда и наранена кожа по лицето, мезотерапията е първокласна и удобна опция за за вашата кожа.

– мезотерапия: кожа с проблеми с акнето – когато мислим за лицата ни, акнето също е един доста често явяващ се проблемен момент в наши дни. Произходът за това не представляват само безкрайно появяващите се пъпки по кожата, ала и трудните за махане дири, които пъпките оставят. При условие мечтаете незабавно и ефективно да премахнете досадните дири, то незабавно ви даваме съвет да се насочите към действието на мезотерапията. Мезотерапията е съвкупност от практики, предвидени особено за изравняване на неравностите и премахване на отпечатъците, следствие от всяко акне. Ала описаното в ниаккъв случай не е единствената ценност на мезотерапията от тази гледна точка. Освен заличаване на пречещите белези, мезотерапията дава и уравновесяване на покритието и подобряване тена на кожата. Освен това, мезотерапията върши работа влизайки в ролята на ефикасна превенция срещу последвала поява на акнеична кожа.

– мезотерапия: третиране на целулит – мезотерапията се справя прекрасно и във връзка с третирането и заличаването на целулит. Тук мезотерапията гарантира много по-скоростни и ефикасни ефекти оприличени на редовно ползваните козметични продукти, борещи се с целулита независимо от вида и марката им. Каква е причината за голямото предимство на мезотерапията, когато говорим за битка с целулит? Изходът от това чудене реално е баяелементарен. За премахване на целулита е нужно адекватните активни материи да проникнат дълбоко в дермата, намираща се под епидермиса. Това категорично е невъзможно посредством най-различните козметични продукти, борещи се с целулита, ограничаващи действието си изцяло до нейния повърхностен слой, по-конкретно епидермиса. Друго нещо е положението с мезотерапията. Комбинацията от полезни вещества, вкарани докато използвате на мезотерапията, достигат наистина във вътрешнистта в кожата, осигурявайки максимален силен резултат за махане на целулита. Избирането на мезотерапията за махане на целулит напълно ще ви гарантира перфектни и дълготрайни реакции в тази насока.

– мезотерапия: прекалено много мазнини в по-проблематични области – повечето области с проблеми при нежната част от човечеството са почти винаги свързани с кожата на корема, горната част на краката и дупето. Те загрозяват телата на жените и някой път е трудно да се заличат въпреки наличието на тежки хранителни ограничения и изтощителни тренировки в залите за спорт. В случай че се разпознавате в написаното, то сърдечно ви препоръчваме да изпробвате мезотерапията като възможност за намаляване на неприятните мазнини и снижаване на килограмите. Как функционира специализираната мезотерапия, създадена за топене на мазнините? При тази мезотерапия в по-проблематичната област се инжектира подборка от полезни вещества, умеещи да разделят мазнините. Мезотерапията дава висококачествени и постоянни последствия в това направление. Тя не просто ще премахне мазнините и разхубави здраве и излъчване на вашето тяло, но и ще съдейства за активизиране обмяната на всички вещества и подобряване цветовия нюанс в зоната. Освен това мезотерапията действа успешно и също с други хрумвания за отслабване като практикуване на спорт, специални хранителни режими и т.н. Комбинацията от мезотерапия и други такива процедури ще доведе до още по-добра ефикасност що се отнася до крайните резултати за тялото ви.

– мезотерапия: махане на стрии – стриите са един доста задълбочен проблем, който среално не е свързан само и единствено с месеците на носенето на плода и процеса на раждане. Реално стрии могат да се появят както при жени, също така и при мъже от разнообразни възрастови сегменти. Какво се оказват стриите? Става дума за следи, предизвикани от много дребни кожни разкъсвания, които които са с бял, лилав или светлорозов цвят. Пространствата от тялото, върху които обикновено се откриват, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Да припомним, източниците за образуване на стриите някой път не са свързани с растеж на бебето в корема или поява на новородено. Тези резки се явяват и при рязка и огромна загуба на тегло, както и откриване на определено вид проблем с хормоните. Изключителна възможност за решаване на проблема със стриите е използването на мезотерапия. Наскоро процедурите по мезотерапия бяха подобрени много в тази посока. Вече мезотерапията е чувствително по-ефективна и ценна относно снижаване и изличаване на стриите, преобразуване кожната текстура и усилване на нейната естествена защита. Мезотерапията не само ще ви е в помощ да се спасите от стриите, но и ще ви обещае, че проблемите няма да върнат обратно в скоро време.

– мезотерапия: оплешивяване при жени – мезотерапията става и за сполучливо и полезно надвиване на неудобства с загуба на коса. Тя е добра за провеждане, без значение дали разполагаме с нормална, по-суха или пък омазнена коса. Как функционира се реализира мезотерапията на косата? В този случай в кожата на скалпа се поставя комбинация от необходими субстанции, които умеят да ускоряват заздравяването на косата и да нормализират конструкцията ѝ. Редица са безспорните следствия , настъпили след направата на метод по мезотерапия на косата. В първия момент, чрез помощта на мезотерапията е видимо задълбочено възстановяване на косата изхождайки от здравословното ѝ излъчване, богатство и здравина. Освен това мезотерапията сполучливо подтиква поникването на косата и едновременно се превръща в работеща броня срещу бялата коса.

– мезотерапия: трудности с петна – пигментациите /оцветявания се оказват пореден неприятен момент , щом става дума за кожата на нашето лице. Въпросните оцветявания придават на лицето недобър и неприятен външен вид. Но ако не се стартират някакви специфични мерки за борба с тях, силно вероятно е да продължат съществуването си много време , но и да станат още повече. Мезотерапията представлява част от най-добрите и ефективни изходи за отърваване от изникването на петна. При мезотерапията за пигментации се използва съчетание от ценни субстанции, имащи три главни функции – побеляване на лицата ни, справяне с петната и антиоксидантна защита. Провеждането на действие на мезотерапия позволява осезаемо да се ограничат некрасивите несъвършенста по лицето, а също така да се прекъсне появата на още петна. Плюс това, заради мезотерапията добиваме по-искрящ и лъскав тен, придаващ позитивно влияние спрямо цялостната ни визия и вид на лицето.

– мезотерапия: случаи на купероза – преди да разгледаме ефекта на мезотерапията при такива случаи, ще разясним какво значи купероза. Тя е вид промяна на кръвоносните съдове, заради което по лицето се появяват немалко червени белези. По-често тези петна водят със себе си усещане за парене, нужда от чесане и подобни дискомфортни чувства. С какви методи мезотерапията би била полезна ако имаме сходен проблем? Първоначално, нужно е да сте наясно, че не е възможно с мезотерапията да се заличи из основи болестта. Това е причината да е желателно да се работи чрез медицински лазерни процедури, за които е задължително да разговаряте със своя личен лекар. Мезотерапията със сигурност ще ви окаже помощ видимо да подобрите излъчването на вашето лице и да намалите до минимум действията върху цялостното състояние, провокирани от куперозата. Посредством мезотерапията придобиваме по-светла кожа, а знаците на болестното състояние в увредените места от лицето се оказват почти незабележими. Не сме приключили. Избирането на активността по мезотерапия дава и функция „щит“, запазвайки всяко лице от образуването на нова доза от досадните алени петна.

– мезотерапия: проявление на розацея – розацеята представлява подобно конкретно заболяване, появяващо се по-често при зрелите жени. Какво реално е розацеята? Да кажем, че розацеята е упорито заболяване на лицата ни. Тогава се появява всеобхватно заруменяване на кожата, както и поява на разширени кръвоносни съдове по кожата, последвани от зачервени пъпки. Факторите за образуването на розацеята е възможно да са най-разнообразни – от дискомфорт със стомашно – чревния тракт до засилена или намаляла секреция на жлъчния мехур и т.н. Тук за пореден път ефективното действие на мезотерапията не е обвързано толкова с категорично преборване на заболяването, а по-конкретно с намаляване на последствията от проблема относно цялостния външен вид. Практикуването на практика по мезотерапия помага за махане на пъпките и зачервяваниятапо лицето, в допълнение с връщане на неговия здрав и красив външен вид.

– мезотерапия: болезненост и възпаления – както вече прочетохте в параграфа „Каква е историята на мезотерапията“, като активност мезотерапията в началото е била прилагана за подобряване на всевъзможни силни болки и наранявания. Бая след това идват нейната полезност в медицината за красота, днес изключително популярни. Паралелно всъщност мезотерапията и днес се употребява редовно за премахване на болезненост и възпаления. Така тази терапия всъщност става една от най-ефективните и благотворни активности в медицинския бранш . Мезотерапията извършва много добра работа при остра болка навсякъде, постоянно болене, заедно с т.нар. безкрайни болки, с твърде дълго продължение. В допълнение, мезотерапията става страшно ценна и когато говорим за незабавното и благоприятното подобряване от контузване от спорт, но за това ѝ качество ще пишем в следващия абзац.

– мезотерапия: заличаване на удари по време на спорт и разболявания – постепенно мезотерапията е все по-редовно оползотворявана и харесвана дейност, когато става дума за какви ли не проблеми след спортуване и болежки. Истинската причина това да е така е повече от проста. В съпоставка със сходни практики, откриваеми на свободния пазар, мезотерапията дейста в посока на доста незабавно и ефикасно. Техниката е точно за употреба при всички от най-често срещаните в спортната сфера контузии, примерно наранявания на областта на ставите, областта на хрущялите, сухожилията или мускулните влакна. При процесите по мезотерапия, перфектни за излекуване на удари по време на спорт, се прилага комплекс от целенасочено отбрани ценни вещества. Редовно тези ценни вещества имат противовъзпалителни медикаменти, такива за тъканно регенериране, както и витамини и различни фитопрепарати. Възможно е мезотерапията да се съчетава с различни физиотерапии, за да се покачи колкото се може повече благотворното дейстиве за тялото.

– мезотерапия: костни и ставни заболявания – ето още едно употребление на мезотерапията, обвързано със средата на класическото лечение. Мезотерапията е уникално въздействие насочено към заличаването на болезненост, провокирани от костни и ставни заболявания. За образци за същите заболявания посочваме ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Безспорно най-голямо благотворно поведение мезотерапията поражда на хората, живеещи с остеопороза. При осъществяването на мезотерапията за тази цел в организма на човека се поставя комбинация от важни вещества като витамин Д, калций и др. Те са притежатели на способността да подновяват строежа на костта и да действат като сигурно спасение от болката за човека. Мезотерапията осезаемо ще смали тежките осезания, създадени от остеопорозата, и ще изиграе своята роля с цел противодействие на болестното състояние.

Препоръки за мезотерапия 6
Препоръки за мезотерапия

Каква е функцията хиалуроновото вещество в мезотерапията?

Както вече споменахме в този текст, съвместно с всички полезни вещества, в мезотерапията се използва и хиалуронова киселина. Тя се оказва крайно подходяща възможно не единствено за мезотерапията, също така и и за много технологии в козметичната индустрия. Причините за това са много. За начало, киселината с хиалурон е напълно органична съставка, която се синтезира от организма ни при нормални условия. Освен това въпросната съдържа типични свойства за задържане на овлажняването на кожата, подсилване на еластичността ѝ и забавяне на застаряването. Ето още веднъж основните преимущества на хиалуроновата киселинна субстанция, които правят нейното ползване в мезотерапията толкова полезно за клиентите:

1. Безвредна за клиента – хиалуронът представлява киселина, която се образува в човешкия организъм. Това прави слагането ѝ през мезотерапията изцяло безобидно. Тя се поема особено бързо от организма и не създава никакви сериозни алергични реакции или нежелание ефекти. По каква причина реално е необходимо за човека поставянето на хиалуронова киселина с помощта на мезотерапия или различни козметични терапии? Всъщност с напредване на възрастта процесът на получаване на хиалуронова киселина, за който споменахме, сериозно се редуцира. Това влияе зле на образа, здравината и подхранването на кожата. Даването на повече киселина с хиалурон със съдействието на мезотерапията помага за опазване на младежките качества на кожата и справяне с всякакви кожни неприятности.

2. Моментални и реални последици – използването на хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията и всички други козметични манипулации гарантира моментални и ефикасни последици за всеки клиент относно положението на всяка кожа. Споменатите навременни и ефективни резултати се получават при различни приложения на киселината с хиалурон в тази посока. Независимо дали става дума за крайно подмладяване и освежаване на кожата, по-доброто ѝ хидратиране или пък отстраняване на всякакви бръчки, киселината с хиалурон ще бъде особено полезна. Споменатите особености на хиалуроновата киселина я превръщат в предпочитана и прилагана в процедурите по мезотерапия. Бъдете сигурни, че мезотерапията с хиалуроново вещество ще ви достави мечтаните последствия и ще поднови много цялостния вид на вашата кожа.

3. Удължаване на положителните резултати – следващо много положително свойство на хиалуроновото вещество, доказващо я като много подходяща за мезотерапия и подобни козметични процедури. Позитивното действие на хиалуроновата киселинна субстанция на кожата ни е с трайност за осезаемо удължен период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След завършването на споменатия период, без проблем може да се направи повторна практика по мезотерапия или друга козметична практика със съдържание на киселина с хиалурон, за да се запази здравият и хубав вид на кожата.

4. Просто и без болка слагане – за край, процесът по вкарване на хиалуроновата киселинна субстанция в тялото ни е доста лесен и паралелно без болезненост за клиентите. В повечето ситуации той се разполага за 15-ина минути. Дори и да става дума за мезотерапия, филъри за лице или разнообразни сеанси с хиалурон, не се наблюдават сериозна болка или нежелани усещания за клиентите. Както споменахме, просто може да имате усещане за боцкане или парене на третираната област. Тези реакции , естествено, приключват своевременно след завършване на инжектирането.

Чрез Мезотерапия ЕООД можете да сте абсолютно сигурни в ефективността и безопасността на осъществяваните сесии по мезотерапия. Нашите професионалисти са притежатели на широки умения и гарантирани познания в този бранш, а продуктите, които използваме за мезотерапията, са само с най-доброто качество. Елате в Мезотерапия ЕООД и ще добиете най-добри резултати спрямо красивия и здрав изглед на кожата ви!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Разновидности мезотерапия 7
Разновидности мезотерапия
Типове мезотерапия 8
Типове мезотерапия
Разновидности мезотерапия 9
Разновидности мезотерапия

На каква бройка техники по мезотерапия трябва да спрем?
Какво представляват положителните страни на мезотерапията?
Наистина ли техниките по мезотерапия не болят?
Поражда ли се риск от поява на неочаквани реакции от мезотерапията?
Какви са опасностите за прилагане на мезотерапия?
Мезотерапия – основни признаци и приспособления
Каква е функцията хиалуроновото вещество в мезотерапията?


Leave a Reply