Какво трябва да знаем за различните видове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Какво трябва да знаем за различните видове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Какво трябва да знаем за различните видове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Автогумите определено са сред съществено важните съставни части за всеки автомобил. Вашите автогуми имат службата за създаването на максимално удобство и комфорт по време на контрола на автомобила , и осигуряването на сигурността , спрямо автогумите, както на шофьора , така и на всички наоколо. За да успеете да изпълните тези идеи обаче, трябва да заложите на изрядните автогуми. В това изложение ще ви сблъскаме с причинните фактори, които е важно да се вземат под внимание при избирането им . В допълнение, ще ви представим няколко изгодни наставления отнасящи се до последващия процес по монтаж , така че всичко да премине по изпитано най-добрия и установен начин за вас.

Съвети след монтирането на автогумите

след прикачване – след поставянето на гумите , внимавайте често да преглеждате състоянието на автогумите. Не забравяйте да проследявате очевидни променени нива в налягането им, външни засягания , усложнения и още вероятно нехубави знаци . Ако установите подобни, задължително потърсете решение на проблема, за да бъдете спокойни за безопасността на пътя .

Зимни автогуми

– те са ви необходими да осигурят нормалното превозване на колата в тежки зимни обстановки , много пъти имащи фактори като дъждовни шосета , заснежавания и замръзнали участъци . Осъзнавайки тези обстоятелства разполагат с каучукова консистенция, разполагаща с потребната гъвкавина при ниски градуси и гарантираща идеалното взаимодействие с пътната настилка. Зимните автогуми нормално се монтират през октомври или ноември и се сменят в пролетните месеци , когато сме сигурни , че мразовитостта и виелиците са окончателно преминали .

Повече за  автогуми 1
Повече за автогуми

Ускорена доставка

– доставката на поръчките от сайта ни в много случаи се получава веднага в рамките на идващият работен ден. Дори поръчаният тип гуми липсва в склада ни и е нужно тепърва да се внесе от Германия, времето е до 10 работни дни.

Заслужаващи си ценови категории

– в сайта пред вас ще се разгърнат автогуми на неподозирано ниски и удобни за потребителя цени. Нашите специалисти постоянно следят теченията на българския пазар в това отношение , за да гарантира задоволителна изгода за доверените ни клиенти .

Доказано качество

– страхотното ниво на автогумите и не само, изпълващи в сайта на сайта ни, е сто процента. Разнообразие продукти се закупуват директно от Германия и създадени на базата на най-иновативните Евро стандарти за безопасност и надеждност при шофиране .

Летни варианти автогуми

– съответстват най-добре на времевите обстоятелства през жаркия пролетно – летен период в родината. Изделията , от които са изобретени те, не допускат износване при високи скорости, или пък повреда поради прекомерните жеги . Поставяйки на колата си летни автогуми, можете да бъдете спокойни, че те ще се съхранят в страхотно състояние за доста дълъг времеви отрязък.

Подходящи за всеки сезон автогуми Продавани с идеята да се прескочи затормозяващата и ангажираща за редица шофьори на автомобили смяна на автогумите на всеки шест месеца. Макар и да не са способни съвсем да компенсират зимните или летните такива, те комбинират голяма част от характеристиките на двата варианта и предоставят запазването на необходимте равнища на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми предоставят нормалното управление на автомобила през зимата, а от друга – са устойчиви на познатите летни горещини.

Изключително качествени автогуми 2
Изключително качествени автогуми

Вие сте на ход да се запознаете с разновидностите ни на автогуми

Вижте каталога на сайта ни и си поръчайте най-добрите автогуми за съответния автомобил! Разгледайте и останалите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Нашият каталог с  автогуми 3
Нашият каталог с автогуми
Каталог автогуми 4
Каталог автогуми
Вземете автогуми 5
Вземете автогуми
Голямо разнообразие автогуми 6
Голямо разнообразие автогуми
Голямо разнообразие автогуми 7
Голямо разнообразие автогуми
Вземете автогуми 8
Вземете автогуми
Видове автогуми 9
Видове автогуми

Съвети след монтирането на автогумите
Зимни автогуми
Ускорена доставка
Заслужаващи си ценови категории
Доказано качество
Летни варианти автогуми
Вие сте на ход да се запознаете с разновидностите ни на автогуми


Leave a Reply