Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – всичко за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – всичко за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – всичко за дрехите Jack and Jones

Виждали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която предлага дрехи jack and jones принципно? Неглижирайки това, че у нас тя да не е в редиците на най-популярните , си определено си заслужава да опознаеш творенията й и да откриеш точно тези сред тях, които са присъщи на твоята същност и светоусещане !

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на първоначалните дънкови облекла на бранда, акцентират на качествената изработка и висококачествения продукт . Те са повлияни от достоверния винтидж стил, възпроизвеждат избелените модели , сякаш преминали през много изпирания , парчетата плат , които са зашити върху основните парчета, от които е направена дрехата , подобно на кръпки. И със своето име , моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен период във времето, а в изработката си се стреми да пресъздаде неподправената душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази колекция предлагат най-добро качество , добавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, елементи , за да пресъздадат перфектната винтидж визия с вплетени в нея тренди нотки . С уважение към традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing показват моделите, които ще допълват оутфита на смелите мъже, предпочитащи фенове на типичното за това време .

Невероятни дрехи Jack And Jones 1
Невероятни дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са вдъхновени от градската поп култура – начинът на обличане е любопитен и много различен , от начина на обличане лъха веселие, а инспирацията за тях е от най-актуалните тенденции . Те са висококачествени и комбинират в себе си комбинация от цветови гами и стилове , които ти предоставят възможността да приспособиш всяка визия така, както на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и индивидуални, които отиват на хората , които не се страхуват да се откроят сред останалите . Отправени са към креативните мъже , които много често съчетават многообразни стилове в аксесоарите и детайлите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни облекла , като щамповани тениски , блузи за всеки ден , суитшърти и дънкови облекла.

Погледни и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще срещнеш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на бранда, така че доказано са си отвоювали чуждестранното одобрение . Сред тях са изчистените блузи с къс ръкав от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с ефирен плат от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и много еластични , но не дразнят тялото. Към колекцията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и якетата на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са непромокаеми и предпазват от вятъра, подхождат на всяка визия и са с много джобове, които са пригодени, за да побират всичко нужно.

Намерете дрехи Jack And Jones 2
Намерете дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на класически стил и се основават на ярки дрехи и продукти , познати като „икони“ в общественото пространство . Прекрасно известната класика е аранжирана с модерни нотки, от модерните тенденции .

В първите години дрехите Jack and Jones са предлагали главно дънки

В началото след започването на дейността на фирмата, дрехите Jack and Jones са най-вече дънки, защото денимът вече е напълно установен на международните ниши и се предлага в най-разнообразни вариации. И досега, дънките се продават в многообразни цветове и нюанси , с бели участъци, по-малко или повече накъсани , по впити към краката и дупето, от типа „skinny fit“ и “slim fit”, често срещните модели „regular fit“ и още много други . Това е и начинът, по който марката съумява да си спечели позиции пред света и да си отвоюва мястото до другите водещи производители на дънково облекло. В последните години , компанията налага на пазара линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя водещата идея на дънковите облекла и цели да ги направи по-достъпни за всеки . Главното, което е важно за компанията, е най-вече първокласното качество, грабващият дизайн и добрата изработка.

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 3
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да представи възмножно най-голям комфорт за всеки ден, без, разбира се, да пренебрегва отличното качество на материалите , които са нужни за изработката им . Именно в числото на точно тези дрехи Jack and Jones спадат моделите за спорт на бранда, които може би ще бъдат най-интересни за теб ! Вдъхновени от активния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech са подходящи за абсолютно всички условия на климата през отделните сезони . Те ще бъдат подходящи за представителите на мъжкия пол, за които е важна добрата изработка и комфорта, предпочитат да спортуват , но не не могат да неглижират добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от точно тази серия са подходящи за дейности навън и в парка, а добавените орнаменти са новаторски и имат за цел да те улеснят в най-голяма степен , когато се намираш в такава обстановка.

Каталог дрехи Jack And Jones 4
Каталог дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са модерни за всички сезони

Дрехите Jack and Jones са удачни за пролетта, лятото, есента и зимата – произвеждат се иновативни визии от съвременни и многообразни платове блузки с къс ръкав и ризи, в разнообразни цветове или с допълнени орнамента, популярни в конкретния момент на лансиране на колекцията . Тъкмо за тази определена колекция дрехи Jack and Jones, фирмата развива дейност в близко съдружие с много малък брой отдадени на това, което правят доставчици , които дават максимално високо качество на продукта преди да стигне до пазара. Благодарение на колективната им работа , дрехите Jack and Jones се превръщат в задължителна част от гардероба на всеки един човек , валидни за какъвто и да е повод . Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с модерен начин на живот и стилен начин на обличане – такива , които се придържат към изчистеното облекло , но в по-съвременна и актуална разновидност .

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Присвои идея за визията си

Съумяхме ли да привлечем вниманието ти? Искрено очакваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с много внимание към използваните материали и направените елемента , за да биват валидни за различните стилове и уникалната индивидуалност, която да ти се хареса и да подбираш сред многото оферти. Фирмата истински заслужава да бъде оценена и в страната по начина , по който се е доказала и в останалите страни .

Обърнете внимание и на всички наши артикули и колекции дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 6
Изключително качествени дрехи Jack And Jones
Най-добрите дрехи Jack And Jones 7
Най-добрите дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 8
Изключително качествени дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 9
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Погледни и ти!
Линията дрехи Jack and Jones Premium
В първите години дрехите Jack and Jones са предлагали главно дънки
Линията дрехи Jack and Jones Tech
Дрехите Jack and Jones са модерни за всички сезони
Присвои идея за визията си


Leave a Reply