Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – всичко за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – всичко за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – всичко за дрехите Jack and Jones

Виждали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която предлага дрехи jack and jones принципно? Неглижирайки това, че у нас тя да не е в редиците на най-популярните , си определено си заслужава да опознаеш творенията й и да откриеш точно тези сред тях, които са присъщи на твоята същност и светоусещане !

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на първоначалните дънкови облекла на бранда, акцентират на качествената изработка и висококачествения продукт . Те са повлияни от достоверния винтидж стил, възпроизвеждат избелените модели , сякаш преминали през много изпирания , парчетата плат , които са зашити върху основните парчета, от които е направена дрехата , подобно на кръпки. И със своето име , моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен период във времето, а в изработката си се стреми да пресъздаде неподправената душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази колекция предлагат най-добро качество , добавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, елементи , за да пресъздадат перфектната винтидж визия с вплетени в нея тренди нотки . С уважение към традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing показват моделите, които ще допълват оутфита на смелите мъже, предпочитащи фенове на типичното за това време .

Невероятни дрехи Jack And Jones 1
Невероятни дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са вдъхновени от градската поп култура – начинът на обличане е любопитен и много различен , от начина на обличане лъха веселие, а инспирацията за тях е от най-актуалните тенденции . Те са висококачествени и комбинират в себе си комбинация от цветови гами и стилове , които ти предоставят възможността да приспособиш всяка визия така, както на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и индивидуални, които отиват на хората , които не се страхуват да се откроят сред останалите . Отправени са към креативните мъже , които много често съчетават многообразни стилове в аксесоарите и детайлите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни облекла , като щамповани тениски , блузи за всеки ден , суитшърти и дънкови облекла.

Погледни и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще срещнеш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на бранда, така че доказано са си отвоювали чуждестранното одобрение . Сред тях са изчистените блузи с къс ръкав от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с ефирен плат от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и много еластични , но не дразнят тялото. Към колекцията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и якетата на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са непромокаеми и предпазват от вятъра, подхождат на всяка визия и са с много джобове, които са пригодени, за да побират всичко нужно.

Намерете дрехи Jack And Jones 2
Намерете дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на класически стил и се основават на ярки дрехи и продукти , познати като „икони“ в общественото пространство . Прекрасно известната класика е аранжирана с модерни нотки, от модерните тенденции .

В първите години дрехите Jack and Jones са предлагали главно дънки

В началото след започването на дейността на фирмата, дрехите Jack and Jones са най-вече дънки, защото денимът вече е напълно установен на международните ниши и се предлага в най-разнообразни вариации. И досега, дънките се продават в многообразни цветове и нюанси , с бели участъци, по-малко или повече накъсани , по впити към краката и дупето, от типа „skinny fit“ и “slim fit”, често срещните модели „regular fit“ и още много други . Това е и начинът, по който марката съумява да си спечели позиции пред света и да си отвоюва мястото до другите водещи производители на дънково облекло. В последните години , компанията налага на пазара линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя водещата идея на дънковите облекла и цели да ги направи по-достъпни за всеки . Главното, което е важно за компанията, е най-вече първокласното качество, грабващият дизайн и добрата изработка.

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 3
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да представи възмножно най-голям комфорт за всеки ден, без, разбира се, да пренебрегва отличното качество на материалите , които са нужни за изработката им . Именно в числото на точно тези дрехи Jack and Jones спадат моделите за спорт на бранда, които може би ще бъдат най-интересни за теб ! Вдъхновени от активния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech са подходящи за абсолютно всички условия на климата през отделните сезони . Те ще бъдат подходящи за представителите на мъжкия пол, за които е важна добрата изработка и комфорта, предпочитат да спортуват , но не не могат да неглижират добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от точно тази серия са подходящи за дейности навън и в парка, а добавените орнаменти са новаторски и имат за цел да те улеснят в най-голяма степен , когато се намираш в такава обстановка.

Каталог дрехи Jack And Jones 4
Каталог дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са модерни за всички сезони

Дрехите Jack and Jones са удачни за пролетта, лятото, есента и зимата – произвеждат се иновативни визии от съвременни и многообразни платове блузки с къс ръкав и ризи, в разнообразни цветове или с допълнени орнамента, популярни в конкретния момент на лансиране на колекцията . Тъкмо за тази определена колекция дрехи Jack and Jones, фирмата развива дейност в близко съдружие с много малък брой отдадени на това, което правят доставчици , които дават максимално високо качество на продукта преди да стигне до пазара. Благодарение на колективната им работа , дрехите Jack and Jones се превръщат в задължителна част от гардероба на всеки един човек , валидни за какъвто и да е повод . Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с модерен начин на живот и стилен начин на обличане – такива , които се придържат към изчистеното облекло , но в по-съвременна и актуална разновидност .

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Присвои идея за визията си

Съумяхме ли да привлечем вниманието ти? Искрено очакваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с много внимание към използваните материали и направените елемента , за да биват валидни за различните стилове и уникалната индивидуалност, която да ти се хареса и да подбираш сред многото оферти. Фирмата истински заслужава да бъде оценена и в страната по начина , по който се е доказала и в останалите страни .

Обърнете внимание и на всички наши артикули и колекции дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 6
Изключително качествени дрехи Jack And Jones
Най-добрите дрехи Jack And Jones 7
Най-добрите дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 8
Изключително качествени дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 9
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Погледни и ти!
Линията дрехи Jack and Jones Premium
В първите години дрехите Jack and Jones са предлагали главно дънки
Линията дрехи Jack and Jones Tech
Дрехите Jack and Jones са модерни за всички сезони
Присвои идея за визията си