ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ИМАМЕ ЗА ЖЕЛАНИТЕ ОТ НАС СМАРТФОНИ?

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ИМАМЕ ЗА ЖЕЛАНИТЕ ОТ НАС СМАРТФОНИ?

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ИМАМЕ ЗА ЖЕЛАНИТЕ ОТ НАС СМАРТФОНИ?

Способни ли сме всички ние , да си изградим представа за собствения си делничен и в крак с времето ден, без смартфони? Изчистен отговор на този въпрос дава световната статистика на общият брой употребяващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на клиентите които закупуват смартфони разбира се се разраства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., казват експертите . Тази година малко повече от 36% от световните жители ползват смартфони, за разлика от 2011 г., когато този процент е само 10. И това не е случайно , ще изложим фактори за тяхната популярност.

# КОМПОНЕНТА, КОИТО РАБОТЯТ ЗА УВЕЛИЧАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

поддържане на комуникация с персонална или работна задача ;

експлоатация на доста типове апликации за интернет търговия или резервации;

помещаване на сантиментални моменти или преживявания ;

слушането на музика , от смартфона, ни изпълва с жизненост, заряд и приятни емоции .

ТРЯБВА ДА ПРЕЦЕНИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не от незначителна важност , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да запазвате колкото ви е необходимо музика , игри, галерии и клипове . 32GB е удачна стойност, въпреки че най-актуалните видове смартфони са с 64GB.

Намерете най-добрите оферти за смартфони 1
Намерете най-добрите оферти за смартфони

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПАЗИМ НОВИЯ СИ СМАРТФОН?

Ето и няколко основни неща, които сте способни и не е зле да вземете предвид , при условие, че сте готови да защитите личния ви смартфон и той да ви служи по-издържано и за продължителен период от време.

СТРАХОТНИ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Щом го платите , изберете калъф, идеално прилягащ на вашият смартфон – това ще го запази от наранявания или евентуално изпускане върху твърда повърхност . Дизайна, също трябва да се има предвид, вземете калъф, отговарящ на точно по вкуса ви и с него ви е удобно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, абсолютно е нужна част от протекцията за смартфона – той защитава дисплея от белези и понякога от леки намокрения ;

Бъдете на щрек , пазете смартфона си от вода. Ако в някаква ситуация, попадне по-голяма капка или го полеете , бързо отстранете батерията, нека за час да изсъхне и чак след това я поставете обратно .

Веднъж в месеца трябва да бъде направен изпълнен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Това значи, че за смартфона ви е наложително зареждане на 100% после да оставите батерията да бъде изтощена цялостно , стигайки до 0 и сам да изключи . По този начин ще съхраните живота на батерията за повече време ;

Пазете смартфона си чист – редовното изчистване , ще направи дисплея наслада за очите и в следствие на което ще бъде още по-красив . За да свършите това не препоръчваме използването на хартия, а просто фина кърпичка, в противен случай , може да стане ненарочно надраскване на екрана;

Прибирайте смартфона си, всеки ден на едно и също място, когато сте навън. При влизане в магазин или друга обществена сграда, внимавайте при кратко оставяне, някой е възможно да ви го вземе или открадне. В тази връзка , не забравяйте да използвате FindMyPhone или сходна функция, ако бъде загубен или откраднат.

Нашият каталог с  смартфони 2
Нашият каталог с смартфони

КАКВА ВАЖНОСТ ИМА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Има две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако имате желание лесно да управлявате телефона си и да получавате най-иновативните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви осигури това.

Видове смартфони 3
Видове смартфони

ПАЛИТРА ОТ ЦВЕТОВЕ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно екрана на смартфоните от огромно значение е вида на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако обърнете внимание , колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на цветовете – AMOLED панелите водят LSD, в това отношение . Преднината на новите смартфони е, че те притежават висок, динамичен диапазон – HDR, който показва дори повече наситеност.

РЕАЛНОСТТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните действително е е една от основните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, имат значение и характерните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

ПОДБЕРЕТЕ ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Изберете вашият смартфон, като знаете желаната големина на екрана. Ако за вас е на първо място употребата на телефона с една ръка или пък сте на мнение , че по-малкият екран отговаря на вашия стил, ви напътства намерите такъв с големина между 4,6 и 5 инча. Но ако прекарвате повече време в гледане на сериали, клипчета или забавни игри, то по-функционален ще бъде екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

КАКВА Е ЗНАЧИМАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в сегашни дни е един малък подвижен компютър, със свой процесор, памет и прекрасен дисплей, върху който можеш да издириш каквото ти е потребно . Няма значение от подробността къде сме, можем забележим , че мнозинството хора всъщност “живеят в“ самртфона си и винаги търсят нещо, може би себе си. Наименованието смартфон е производно от английските smart и phone, като първата означава : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това съвсем изрядно пасва на спецификите на самртфона. Идва момента да разгледаме базовите ползи от смартфона:

общуваме с близки хора , понякога с часове или работно търсим колегите ни;

Проследяваме динамиката на делника , използвайки социалните мрежи, а от там сме непрестанно в течение на най-нашумелите събития , коментари и постове;

Повече и повече смартфоните са полезни и в офиси на фирми, за ефективна работа ;

В моменти, в които се отегчаваме от постоянните задачи , със смартфона си, моментално и леко „преминаваме“ в нашето любимо приложение , за да се гмурнем в приятна музика ; да се пренесем в паралелен свят , избирайки проникновен филм; да се разсеем с комедийно предаване или поне за кратко да се „изгубим“ в буквите на приятен роман .

Смартфоните са пръв приятел , в случай, че сме прегладнели , без значение колко е часа .

При условие, че пожелаем да си направим селфи, имаме емоционален момент от мястото на случващото се ;

Компютрите ни са значително по- тежки , сравнено със смартфоните, които не просто са преносими, но влизат в джоба на дънките ни.

Качествени смартфони 4
Качествени смартфони

ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И ПОТРЕБНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Влезнете в сайта на ООД и открийте смартфона, пасва на начинът ви на живот и необходимости. Практичен, удобен и с завладяващ дизайн е вашият смартфон, с него се чувствате естествено. Запознайте се още с секциите в сайта ни запълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Вижте смартфони 5
Вижте смартфони
Типове смартфони 6
Типове смартфони
Качествени смартфони 7
Качествени смартфони
Повече за  смартфони 8
Повече за смартфони
Намерете смартфони 9
Намерете смартфони
Оферти за смартфони 10
Оферти за смартфони
Оферти за смартфони 11
Оферти за смартфони

ТРЯБВА ДА ПРЕЦЕНИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПАЗИМ НОВИЯ СИ СМАРТФОН?
СТРАХОТНИ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА ВАЖНОСТ ИМА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
ПАЛИТРА ОТ ЦВЕТОВЕ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
РЕАЛНОСТТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
ПОДБЕРЕТЕ ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
КАКВА Е ЗНАЧИМАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И ПОТРЕБНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ


Leave a Reply