протеини

протеини

протеини

Какво представляват протеините?

протеините са природно съществени макромолекули, които са съвкупност от аминокиселини. Те играят съществена роля в процеса на порастване и процеси в човешкия организъм. Реално погледнато протеините играят дейността на един от жизнените полагащи части на които и да е живи клетки. Службите , които изпълняват в тялото, са основополагащи и изцяло многообразни . Тръгвайки от присъщите полагащи такива, имащи обвързаност с изграждането на клетките, и довеждащи до осигуряването на натурални реакции на организма и доставянето на въздух до тъканите. Нашите организми имат възможност да синтезират голям брой от аминокиселините, имащи роля в съставянето на протеините, но други различни е нужно да намираме от външни източници. Те могат да са храните , изпълнени с протеини, или различните протеинови хранителни добавки, продавани в продажба.

В каква мярка са ни потребни протеините?

Това е един неоспоримо много важен въпрос за протеините, на който ще ви отговорим . Практически благоразумните дневни количества протеини са разнообразни за неспортуващите хора и за тези, които ежедневно тренират на тренировки . Обикновено за обикновен дневен прием се представя 0,8 грама протеин на килограм телесна маса. Такива дози протеин се оказва ужасно оскъдни за мъже и жени , прилагащи активни дейности . Задължително е поемането на по-големи дози протеини, за да се предотвратят катаболните процеси засягащи губене на мускулна маса, случващи се след края на физическите дейности . Страхотно разбирате , че топенето на килограми е конкретно обвързано с занижаването на цялостния калориен прием. Но това не трябва да се осъществява в минус на протеините. Съвсем не , набавянето на на протеини е наложително да се запази на тези стойности, а в други случаи дори да се повиши . Освен това че оказва протекция от катаболизъм, стандартният прием на протеини има термогенно действие , подпомага по-активното храносмилане и усвояване на положителните елементи и контролира апетита. Така че ако залагате на постоянни тренировки и потене в залата , имайте предвид приема си на протеини с физическото натоварване, което изразходвате нормално .

протеини 1 Най-добрите
протеини

Произход на протеина

Преди да се спрем по-подробно на отраженията и предимствата на протеините за човешкия организъм, ще погледнем историята на тяхното откриване и извеждане като самостоятелни елементи . Френският химик Антоан Фуркроа е първият, който ясно различава протеините от останалите прочути органични елементи . Това става през отдавнашната 1789 година. След редица проби, направени през този отрязък време, Фуркроа фиксира албумина, фибрина и желатина като единични елементи с животински произход . По нататък познанието обръща още повече внимание на този тип елементи и стартира откриването на по-съществена информация за тях. Понятието „протеин“ е поставено първоначало през 1838 година от шведския химик Йонс Якоб Берцелиус. Посредством което той означава фибрина, албумина и други сходни елементи . Берцелиус открива и тяхната дейност като изграждащи за живите клетки вещества. Работата му по-нататък бива поета от други редица академици, които малко по малко проучват синтезирането и химичния състав на протеините, както и подобни техни функции и роли в човешкия организъм.

протеини 2 Най-добрите
протеини

Протеинови хранителни добавки

Хранителните добавки могат да бъдат добър ефикасен вариант за набавяне на необходимите дози протеин на тялото . Те са особено значими за всекидневно трениращите лица, защото доставят на организма съответната енергия , за да устои на интензивното трениране . Това са съществените видове протеини, които бихме могли да приемаме в състава на хранителни добавки:

– суроватъчен протеин – той е най-купуван сред спортуващите с оглед на бързото му разграждане и усвояване от тялото . Фактически трудно бихме си доставили необходимото количество от него посредством яденето , без сериозно затрудняване своя стомах.

– казеин – именуван още като млечен протеин. Той подхранва разточителното отделяне на някои аминокиселини, осъществяващи значима мисия в развитието и развитието на скелетната мускулатура.

– телешки протеин – също поддържа високи нива на аминокиселини, определящи скелетната мускулатура. Приема му повишава цялостната здравина и бодрост на мускулите.

– яйчен протеин – голямото му предимство е метода да се приема нацяло от системата на тялото . Той осигурява непрекъснатото отделяне на градивни вещества за мускулите.

– растителен протеин – все така съществен за мускулатурата от тези с животински състав. Въпреки това той държи ниски нива на наситени мазнини, което е от значителна полза не просто за собственото ни тегло , но и за работата на сърцето.

протеини 3 Най-добрите
протеини

Протеините на Ready for life – класа и ефективност на реални стойности

В асортиментите на Ready for life бихте могли да се натъкнете на многообразие протеини и протеинови продукти, детайли от поредиците на световноизвестни и разпространени фирми за хранителни добавки. Те не просто ще ви дадат хубаво оформено тяло, но и ще ви помогнат за запазване в идеално здравословно ниво. Като бонус , при нас имате шанса да закупите тези първостепенни протеини на действително съответстващи ценови категории. Ето ги най-препопъчителните опции от вида „Протеини“, специално селектирани :

1. Blade Sport Protein Concentrate – встъпваме с този доброкачествен прахообразен продукт. Продуктът е съставен от 87% суроватъчен протеин и е страхотен за рутинно спортуващите . Всяка консумация на Blade Sport Protein Concentrate дава на организма ви 21 грама протеин. Допълнително , хранителната добавка съставена от масивно количество л-глутамин и аминокиселини с разклонена верига. Знаете че , този вид аминокиселини, обобщени под общото название BCAA, са действително нужни за всеки интензивно спортуващ човек . Как да приемате протеиновия продукт? 1 цяла мерителна лъжичка смесваща се в 200-250 мл вода или мляко. Тази доза по принцип се взема преди и след упражнения , но за по-сигурен сигурност сте свободни да включите и още един прием след събуждане .

2. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer – напълно естествен гейнър, работещ за надеждно закрепване на мускулната сила. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer се състои от няколко типа протеин с най-силен биологичен потенциал, постигайки мощен анаболен ефект. Като бонус , поради на въглехидратите, които съдържа , продуктът е и наистина добър източник на мощ за човешкия организъм . Всяко количество от WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer се състои от 56 грама протеин и приблизително 230 грама въглехидрати, което го прави един от най-ефикасните гейнъри в продажба . Средно да се консумира ½ доза сутрин ½ мярка след тренировка .

3. Prozis Sport 100% Real Whey Protein – направен от качествен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчно ниво . С цялостен раздел продукти ще ви бъде от полза за повишаването на мускулната си маса, както и да оставите мечтаните мускули в бъдеще . Prozis Sport 100% Real Whey Protein е разработен от определение единични лаборатории и има ред признания за качество. Плюс това го има в страхотни вкусове, например Шоколад и Бисквитки с крем. Насочваме ви да поемате 1 доза 25 грама рано на гладно и 1 доза след спортна дейност . За по-бързи резултати , можете да зададете и допълнителен брой от протеиновия продукт преди тренировката или през вечерта .

4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – доказан протеинов продукт, създаден от популярна в цял свят компания за спортни хранителни продукти Myprotein. Гарантира на системата по 82 грама протеин на всеки 100 грама сухо количество. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured има слабо състовяние на мазнини и лактоза, но пък е изпълнен с калции и потребните аминокиселини. Страхотен избор както за професионалисти , така и за онези, които просто искат да водят здравословен начин на живот . 25 грама от продукта се разбърква в 150-250 мл вода или мляко. Тази мярка обикновено се приема до половин час след активност , но ако не можете, можете да я поемате и по всеки друг момент .

5. Myprotein Vegan Blend Flavoured – допълнителен вариант под името Myprotein, което пък е направено за вегетарианците и веганите. Myprotein Vegan Blend Flavoured е смес от грахов протеинов изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Предоставя на човешкото тяло над 22 грама протеин на доза , както и пълния списък от есенциални аминокиселини. Продуктът има идеално въздействие върху изграждането на мускулната маса и процесите на набавяне на хубавите хранителни елементи от системата . Една доза от Myprotein Vegan Blend Flavoured се изсипва в 150-250 мл вода или сок, като е добре да се набавят 2 или 3 такива дози всеки ден .

6. Battery Nutrition Whey Gold Isolate – съставен едновременно за редовно трениращи , също така и за тези , които желаят да надскочат ежедневния си прием на протеини. Battery Nutrition Whey Gold Isolate е съставен от се състои от само и единствено първокласни протеин изолат и хидролизат от доказани източници. Всяка порция от 25 грама осигурява на организма 21 грама чист протеин. Материалът подсилва прогреса на чистата мускулна маса и поддържането на анаболните дейности в организма . Препоръчване дневно да се приемат по 2 дози – 1 при събуждане и 1 след спортуване .

7. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard – протеинова пудра, богата на най-качествени протеини от пет групи източника – суроватка, мляко, пшеница, соя и яйца. Съдържа всички аминокиселини, потребни за бързото и ефикасно стимулиране на активна мускулна маса. Знаете че, протеиновият продукт се разпространява в приветливи вкусове ванилия, шоколад и ягода и се разтваря без проблеми във вода. Подобно на предходното ни предложение , се приемат по 2 дози ежедневно – 1 сутрин и 1 след тренировка .

8. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured – привършваме с още една протеинова стока от британската марка за спортни добавки Myprotein. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured съдържа хидролизиран телешки протеин, получен от говеждо месо. Той задейства скоростното и качествено ниво на мускулна маса, същевременно и по-доброто съвземане на организма след натоварени спортове . Не съдържа лактоза, а стойностите на захар и мазнини в сместа са реално нищожни. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured осигурява на човешкия организъм 22 грама телешки протеин и разширен спектър от есенциални и неесенциални аминокиселини. Добре е да се взима по 1 доза сутрин и 1 доза след натоварване. За стремеж към максимални влияния, можете да набавите и допълнителна доза от протеиновия продукт между захранванията.

Разлистете предложенията на Ready for life и си изберете най-подходящите протеинови продукти на значително конкурентни стойности, като не забравяте и нашите други продукти:
Л карнитин
протеини
суроватъчен протеин
хранителни добавки
myprotein
аминокиселини
креатин
трибулус
фет бърнър
bcaa

протеини 4 Най-добрите
протеини
протеини 5 Най-добрите
протеини
протеини 6 Най-добрите
протеини
протеини 7 Най-добрите
протеини
протеини 8 Най-добрите
протеини
протеини 9 Най-добрите
протеини

Какво представляват протеините?
В каква мярка са ни потребни протеините?
Произход на протеина
Протеинови хранителни добавки
Протеините на Ready for life – класа и ефективност на реални стойности

Leave a Reply