матраци

матраци

матраци

Матраци Симеонов са топ решение за всеки апартамент

матраци Симеонов е една от най-популярните и доказали се с времето марки в сферата на спалните в България. В в портфолиото ѝ са добавени разнообразни предложения и сортове матраци – от едностранни, с две страни матраци и детски такива до категории матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от фирмата Симеонов предоставят на клиентите най-добрата услуга, както и максимално качество на комфорт и почивка докато спите. освен това, непрекъснатите нововъведения по отношение на производствените технологии, продуктовото разнообразие и широкия спектър от идеи гарантират, че матраците Симеонов напълно покриват съвременните стандарти и изисквания за полезен и качествен сън. В следващите редове ще направим обобщение на основните ползи и преимущества от поръчването на матраци Симеонов за вашия дом.

Разнообразни мерки

Едно от категоричните достойнства на матраците носещи печата на Симеонов е това, че се реализират и в нестандартни размери при наличие на претенция или закупуване от даден клиент. По този начин се вземат под внимание необходимите изисквания за широчина, размери за височина и разновидни мерки на матрака. Това действие е изключително важно за осъществяване на най-пълноценните изгодности от потребителска страна за комфорт, комфорт и пълноценен сън.

Предназначени за хотели матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов изработва и хотелски такива, които стават основно за ползване в хотели. Същите са безспорно уместно решение за мебелиране в най-разнообразни хотели, почивни станции. Основната им част е изградена от иглолистен материал, носещ на продукта за спалня максимална здравина. Именно тази е основата, върху която е възможно да бъде поставен както еднолицев, така и двустранен матрак.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Дунапренови матраци

Компанията Симеонов , естествено, предлага много видове от дунапрен и Vitafoam матраци. Какви точно са техните плюсове и по-добри страни за клиента? В началото Vitafoam пенополиуретан е елемент, който се влияе от килограмите ни, но след време възстановява началното си състояние. Материалът гарантира неповторимо удобство и комфорт на клиента в период на сън. И това не е всичко, направените от дунапрен матраци гарантират и допълнителни/ нови предимства, които почти сигурно са непопулярни за почти всички от клиентите. Мекият дунапрен например притежава безспорни анатомични качества, а по-твърдият дунапрен – безспорни качества за краката и ръцете. Съдържащите дунапрен матраци , дело на компанията Симеонов са направени от материали с най-високо качество, благодарение на което успяват да опазят своето първоначално разположение и качества за доста дълъг период от време.

Детски матраци

Всички ние от Матраци Симеонов наблягаме и на конкретните нужди на дечурлигата. В тази категория можете да отриете най-разнообразни матраци, които могат да се използват при малчугани. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов гарантират устойчива и еластична основа, даваща възможност за вярното разрастване на мускулите и костите. Освен това, обещават на малките съкровища максимум ниво на комфорт и чувство за удобство в полза на лечебен, добър и най-добър сън.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Гарантирано високо качество

целият екип от фирма Матраци Симеонов сме напълно наясно с това/ знаем много добре доколко е важен един матрак не единствено и само за хубава почивка, ободряване и работоспособност на всеки, но и за неговото пълноценно здраве. заради това предвиждаме колкото се може повече ресурси и ентусиазъм за гарантиране на най-високото качество на всички матраци от нашата продуктова гама. Матраците от марката Симеонов носят на потребителя, клиента, човека, всеки, купувача максимални дози удобство и комфорт, давайки възможност на тялото му да си почине изцяло нощем. Така почивката се преобразува в един приятен миг на тотално укрепване и снабдяване с положителна гледна точка и нова енергия, с които ежедневният ритъм да бъде запълнен по възможно най-добрия начин.

Нееднолицеви матраци

Двустранните матраци пък са пригодени за всички останали легла и спални. Или казано с други думи, те са последни модели кревати, които вървят с подматрачната си рамка. Немалко от двустранните матраци , израбитени от фирма Симеонов, осигуряват на клиента и поредно преимущество, което подобрява нивото на комфорт по време на сън. А по-конкретно възможност за спане от две страни – такава за зимата и подходяща за топлите месеци, които могат да бъдат редувани имайки предвди периода от годината конкретните потребности и избори на конкретния купувач.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Еднолицеви матраци

Еднолицевите матраци по принцип се употребяват за легла или спални, които са с липсваща рамка за под матрака. Ако и спалното място у вас е съвпада с описанието, то едностранните матраци от , произведени от Симеонов, ще са идеални за вас. Те са именно с прибавена подматрачна рамка и ще ви отърват от доста продължителност и начинания, отнасящи се до търсенето ѝ и нагласяване. Рамките, поставящи се под матрака на произведението от нас еднолицеви матраци са създадени от материал от иглолистни дървета. Категорично тяхно превъзходство е фактът, че са елементарни за поставяне на повдигащи механизми, когато имаме предвид за легла и спални с такава функция.

Още подобни раздели

Серията, кръстена „Алое Вера“ е произведена с мисъл и грижа за почивката на тялото на купувача когато заспи. Матраците от тази серия са с материя с извлечено „Алое Вера“. Такава материя е в помощ за увеличаване нивата еластичност у човешкото тяло. Матраците Симеонов, включени в раздел „Алое Вера“, безсъмнено ще ви помогнат да се избавите през целия ден струпваните напрегнатост и нерви, и да се насладите на пълноценно спане.

При серия „Бамбук“ бамбуковите влакна са екологичен ресурс, който се явява естествен защитник гадните миризми и аромати и вредящите на всички хора различни зарази. Матраците Симеонов от серията, носеща името „Бамбук“, намаляват до минимум риска от възникване на алергии и прахови акари. И това не е всичко, с помощта на структурата им, която се проветрява ще бъде избегнато и постоянна влажност. Така ще ви бъде гарантирана подхождаща, лека и уютна зона за висококачествен сън и почивка.

Серия „Ванилия“ дава възможност на купувачите удобни и комфортни матраци при които специално е е използван плат, който повишава степента на меко и нежно усещане при лягане. Силната им структура предоставя тяхната издържливост, а бялото ще се впише идеално в стаята, в която се намира вашето легло.

Подобно на предишната серия, и в раздела, носещ името „Какао“ са приложени сигурни и надеждни за най-дълъг времеви период продукти за спане, даващи максимално ниво на комфортни усещания в състояние на сън. Цветният ключ матраците в секция „Какао“ е изцяло бял , но има леки кафяви допълнения, които правят покритието му по-изпъстрена и приятна за гледане.

Серия „Climattress” е сред най-пресните серии матраци в нашето производсто. Всички продукти за спане, в нея, са изградени отса с пяна с памет, снабдена с капсули Cool gel, чието предназначение е за охлаждане на тялото при нужда. Матраците от раздел „Climattress” са създадени за горещините, когато типичните летни температури неизбежно са първоизточник на проблеми в съня на човека. Плюс това, тяхната отворена система предлага свободна въздушна динамика, а това е важно за всички клиенти, търсещи хлад през лятото. С матраците от колекцията „Climattress” ще постигнете усещането, че сте на почивка и се радвате на морския бриз, който пленява.

Серия “Lux” притежава/ обхваща и такива с една страна и двустранни матраци. Два са случаите в материалите, които са използвани за производството на тези матраци – дунапрен и едновременно дунапрен и мемори пяна. Матраците от серията “Lux” са сравнително твърди и създават устойчива база докато спим. Смесването на дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото предоставя мекота и удобство съчетано с такава здрава и стабилна основаТова е и причината матраците с такова комбиниране от елементи от използвани материали са предпочитани за хора, оплакващи се от болки в гърба.

Е за десерт – раздела, на който дадохме името „Ladybird”. От тази колекция могат да се възползват всички които имат проблеми с гърба. Има както такива с едно лице, така и с две страни матраци. Важното при този тип матраци всъщност е, че са съставени от много здрава основа. Точно върху тази издържлива база е положен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанвисокоеластичен Vitafoam материалполиеретанспециален слой Vitafoam чиято цел е да масажира човешкото тяло. Вземайки си матрак от раздела, на който дадохме името „Ladybird”, вие започвате процеса по понижаване на болките, предизвикващи неспокойствия в съня ви, и и припомняне на процеса на истинска почивка през нощта.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – най-важни продуктови категории

Както вероятно помните, фирма Матраци Симеонов дава впечатляващо голямо разнообразие от типове и групи матраци. Освен очакваните, всички ние сме изработили и специални поредици матраци, създавани за желанията и критериите на конкретни купувачи. Ето конкретно какви категории матраци сме подготвили в сред нашите продукти:

матраци 5 Най-добрите
матраци

Горни матраци

Топ матракът пасва идеално, когато е необходимо да преодолеете с убиващ матрак или старо легло, което е неудобно. Но това не е само единственото му приложение. Покриващия матрак дава възможност и да бъде използван за различни гостувания, на пикници на открито. Моделите от този раздел са изцяло съобразени с всички ваши изисквания и ще ви предложат уникално удобство докато спите.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Това са видове матраци произведени от фирма Симеонов, за производството на които е употребена мемори пяна. Пяната, която запомня извивките на тялото е продукт на иновативен технологичен процес, който осезаемо повишава спокойствието и чувството за ненадминат комфорт през всяка нощ. Тя се използва в направата в правенето както на едностранни, и на двулицеви матраци. Ако оставим другото настрана, спалните продукти, изградени от пяна, която помни извивките на тялото, са точно за хора с проблеми в областта на гърба. пяната, която помни извивките на тялото съдейства за това районът на гърба да стои в подравнено положение, както и да се даде гаранция равен комфорт за цялото човешко тяло. Нека допълним, пяната с памет реагира на температурни разлики и сполучливо уравновесява температурата на нашето тяло докато спим.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Още допълнения за матраци

За финал, сред всичко предлагано от фирма Матраци Симеонов ще видите най-разнообразни допълнения за любимия ви матрак. От защитни покрития и основи за матраци до специални възглавници с функция за засилване на усещанията за неподправено удобство и комфорт докато спим. Големият избор сред нашите продукти ще се погрижи за вашата пълноценна и зареждаща почивка.

Изберете някой от матраците от фирма Симеонов и си припомнете истинското удобство и комфорт по време на сън.

Матраци Симеонов са топ решение за всеки апартамент
Разнообразни мерки
Предназначени за хотели матраци
Дунапренови матраци
Детски матраци
Гарантирано високо качество
Нееднолицеви матраци
Еднолицеви матраци
Още подобни раздели
Матраци Симеонов – най-важни продуктови категории
Горни матраци
Мемори матраци
Още допълнения за матраци


Leave a Reply