детски рокли

детски рокли

детски рокли

Детски рокли на „Точици“

Детски рокли за всеки ден

Момичетата обичат да изглеждат забележими, удачно решение на изискванията са всекидневните детски рокли. Страхотен избор може да бъде типа с пандели. Материала е от лен и памук с високо качество, а допълнителните детайли – панделки са създадени по образец на детска картина. Извивката пада леко под талията и дава свобода за енергични движения. Още едно предложение е моделът с Мики Маус и пола от воали . Интересната щампа създава неповторима визия , а балеринката от красиви воали и мек тюл допринася за щурото излъчване . Тази разновидност може да закупите в червено, жълто и розово. Подходящ за ежедневните нужди и потребности на една малка дама са джинсените видове детски рокли с къси ръкави. Със светло кафяв тон, омекотена материя и дължина спускаща се до коляното, ще бъде любима на всяка млада дама . Измислена за свободни детски игри и танци до безкрай. Не можем да не отдадем внимание и на модела гащеризон с пола и колан. Различен модел , украсен с шевици в долната част на полата, джобче в лицевата част и малко пърхащи пеперуди в допълнение на колана. Бледорозовият десен излъчва класа . Без значение с кой от разновидностите на детски рокли от новата колекцията на марката да преобразите вашата млада дама, ще направите правилния избор .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Игри и награди

Ако се отбиете в някои от магазините на „Точици“ в в България и си купите някоя от новите ни детски рокли, момиченцето ви има правото да играе на специален флипер , директно в магазина. При набавяне на необходимия брой точки, взимате още повече добри награди . Не забравяйте, че за марката детските препоръки са ценни . Имате свободата да оставите родителски или детски обратен отговор за вече направеният избор рокля в страницата на марката във фейсбук .

Скроени с чувство

Когато избирате дрехи за визията на мъничето си, родителят създава в него индивидуалност . Поради тази причина е добре децата да се чувстват смели в безспирните си веселби и проучвания на света , но в същото време и изключителни в собствената си неповторимост. Новите комбинации за сезона са сътворени на базата на актуалните модни направления и обратната връзка с търсещите, като се имат предвид днешните нужди на новия детски свят. Пролетния сезон ни предразполага да се отдадем на виталност и фантазия от пъстрота. Превърнете във фея своята малка госпожица с представената серия от детски рокли на фирмата .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Къде можем да ги потърсим?

Поредица от магазини в цялата територия на страната и виртуалния сайт за продажби предлагат богат набор от продукти за обновяване на визията от 0 до 14-годишна възраст, и естествено играчки, развиващи интелекта в процеса на игра . Способни сме да попаднем на много неща – от бельо, спално облекло и анцузи до ексцентрични детски рокли и костюми допълнени с завършващите ги елементи за този сезон . Играчките, като най-предпочитани детски приятели другари на детето , са поставени на почитно място в обектите на фирмата.

Празнични детски рокли

Специалните мигове и бляскави събития се нуждаят и от безупречно отношение в избирането на дрехи за детето . Не поемайте риск в пазаруването за тържествата на скъпата си принцеса с масови марки на незадоволителни цени . Празничните рокли на „Точици“ придават официален външен вид , с гарантирано високо качество . Луксозно предложение е роклята с бели рози . Модела е с голи рамене, със странично закопчаване на от задната страна. Пухкавата памучна материя предоставя чувство на комфорт. Можем да открием допълнителни рокли в зелено и бордо. Друга невероятна идея за класическа визия са дантелените десени. Горната част е с къс ръкав, а дължината волно пада под коляното. Като допълнение към роклята може да прибавите прекрасна дантелена шапка, пасваща на щурото настроение във вашия празничен ден. Малко неповторимо предложение са типовете детски рокли с тюл ушити в два десена в колекцията . Удивяваща в своята пищност е кораловата рокля. С пластове от спускащи се тюлове, с копчета от страни и стигаща до глезена, претворява детето в истинска принцеса и превръща тържествения ден в шарен карнавал . Ако предпочитате по-класическа визия препоръчваме горещо модела с дълги ръкави и черни воали. От кръста нагоре е от мека жакирана материя, а под изобилие от тюл има вътрешна подплата. Имаме класическа официална визия дори и само с тази рокля , без да прибавяме други орнаменти. Прехласващо предложение са моделите с пола от сатен в виолетово и панделки. Направата на талията е ниска и придава обем , който подсилва момичешката шикозност. Този вид можете да закупите в тонове на жълто и розово.

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Качество и грижа

Изработени единствено в територията на България, с първокачествени оригинални материали и фриволни цветове и оригинални детайли, детски рокли на марката са като част от приказна действителност . Ако желаете да подсилите роклите с допълнителни аксесоари , имате възможността да разгледате и разновидностите на шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен синхрон с колекцията . Погледнете и последните пролетни серии дрехи и аксесоари за момчета .

Други наши продукти:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Детски дрехи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче
Комплекти за изписване
Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Детски рокли за всеки ден
Игри и награди
Скроени с чувство
Къде можем да ги потърсим?
Празнични детски рокли
Качество и грижа

Leave a Reply